top of page

Om JoDa Media

JoDa Media er et lite, familiedrevet historiefortellingsbyrå med hovedkontor i Herøy på Sunnmøre og «satellittkontor» i Norge og internasjonalt. Vi tilbyr historiefortelling på digitale plattformer i form av tekst, film, foto og scrollytelling.

Familien

Daglig leder Josefine spiro i JoDa Media.

CEO, journalist og art director

Josefine Spiro

Med nesten 20 års erfaring som journalist, pressefotograf og innholdsprodusent har Josefine inngående kunnskap om historiefortelling, tekstproduksjon og digital innholdsmarkedsføring. Hennes kompetanse inkluderer også produksjon av nettsider og innhold for sosiale medier.

  • LinkedIn
Daniel Spiro, regissør og fotograf, JoDa Media

Regi, fotograf og produsent

Daniel Spiro

Daniel Spiro har til sammen over 15 års erfaring som fotograf og filmregissør. Han bringer en god blanding av kreativitet og teknisk ekspertise til teamet. Daniel leder filmprosjekter fra idéutvikling til ferdigstillelse og sikrer at visjonen bak hvert prosjekt blir realisert på en god måte.

  • LinkedIn
Hilde Mysen Løkken, JoDa Media

Journalist

Hilde Mysen Løkken

Hilde Mysen Løkken har over 30 års erfaring som skrivende journalist, tekstforfatter og pressefotograf. Hun har også mange års erfaring som prosjektleder i reklamebyrå. Hilde jobber primært med tekst og kommunikasjonsrådgivning.

  • LinkedIn
bottom of page